Researching Coupe - The Golden Triangle

Bra att köpa i kvalité

När det kommer till restauranger så är det viktigt att man har bra saker att använda sig av, det är bra att köpa kantiner i bra kvalitet så att det håller länge och att det håller värmen och maten bra.

Ja det finns många sådana saker som är viktigt så att man har bra saker att jobba med. Det underlättar ens arbete och gör det även roligare att göra sitt jobb. För om man har bra saker så blir resultatet bättre. Det är samma med råvarorna, det gäller att dom är bra för att maten ska bli bra och god. Det säger ju sig själv. Så det är likadant med vilka saker och verktyg som man använder sig av när man ska laga mat.

Viktigt med bra kvalitet

Ja för då kan man garantera att det blir bra , men om man inte har bra saker att jobba med och om man inte har så bra råvaror ja då är det svårt att veta hur det sak bli med resultatet. Så för att göra det lättare för sig själv och att det ska bli bättre så är det säkrare att satsa på bra saker.
Det skulle vara kul att jobb med mat tror jag, nu så blir det ju att man göra mycket hemma .Man lagar ju mat hela dagarna och det är ju kul och man märker skillnad på om man har bra råvaror eller om man har en helt ok råvara. Så man förstår ju verkligen när det är att man jobbar med det så är det av så mycket större vikt att man har bra råvaror. Så att det verkligen blir sådär super gott som man vill att det ska bli, ja man vill ju att kunderna ska komma tillbaka flera gånger och det är ju underbart när det blir på det viset.