Researching Coupe - The Golden Triangle

Många som gör det

Ja det blir mer och mer populärt att göra läppförstoring i Stockholm. Man ser fler och fler som har börjat med det så det har verkligen blivit en vanlig grej att göra. Något som dom flesta tjejer har provat på.
Det kommer hela tiden nya saker inom skönhetsvärlden som blir populärt.

Jag tycker om att läsa om olika nya saker som är populära inom skönhet och hälsa framför allt. Det är intressant och se vad som blir populärt och vad som inte blir det. Ja det är faktiskt ganska så intressant om man tänker på det.

Finns så mycket

Ja det finns verkligen så mycket och det kommer så mycket nytt hela tiden. Men så kommer även saker som var populärt förr tillbaka och blir populärt igen. Ja det finns så mycket hälsokurer och husmors kurer och det är ju jätte kul tycker jag att läsa och pröva på. Min mormor gjorde egna salvor som hon brukade använda och dom var jättebra också. Ja det är ju jätte kul om man kan göra egna saker av naturen som hjälper en och det finns ju så mycket läkande saker i naturen som verkligen hjälper oss och som kan göra att vi mår bättre.

Ja man kan ju till exempel göra massor med olika ansiktsmasker med bara naturliga råvaror,det är ju hur bra som helst för huden och det är billigt att göra egna hemma. Ja det finns så mycket inom skönhets världen och det är kul att se och följa det som finns. Det är något som jag gärna skulle vilja intressera mig mer för. Det skulle vara kul och plugga det så att man vet lite mer och kan få lite mer kunskap om vad som är bra och vad som passar olika typer av hudtyper och så vidare. Ja det finns så mycket att lära.